Cookies

Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Απόρριψη
Αποδοχή
Μάθετε περισσότερα
close
μήνυμα συστήματος

Η ποιότητα και η ανταγωνιστικότητα χτίζονται με τη δια βίου μάθηση

04/03/2022

Τα τελευταία χρόνια τόσο οι παραγωγικοί φορείς αλλά πολύ περισσότερο οι καταναλωτές, δίνουν μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των τροφίμων.
Πώς όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε και πολύ περισσότερο να διατηρήσουμε την ποιότητα στα τρόφιμα; 
Η ποιότητα των τροφίμων αλλά και η ανταγωνιστικότητα του αγροτικού τομέα περνά μέσα από τη συνεχή ενημέρωση και την εκπαίδευση των παραγωγών, σε καλλιεργητικές τεχνικές αλλά και σε νέες μεθόδους καλλιέργειας,  με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και την αειφορία. 

Στο πλαίσιο αυτό και με την αξιοποίηση του κανονισμού (ΕE) 611/2014 και 615/2014, το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, της Proactive Α.Ε.  διοργανώνει σειρά σεμιναρίων σε συνεργασία με τις Οργανώσεις Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ):

  • Α.Ε.Σ. Κριτσάς,
  • Α.Σ. Μυλοποτάμου,
  • Πράσινη Ομάδα Μεσσαράς ΙΚΕ,
  • Α.Σ. Σταβίων,
  • Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ένωση Ηρακλείου Α.Ε.
    • Ο.Π. Α.Σ. Πύργου,
    • Ο.Π. Α.Σ. Αγίας Βαρβάρας,
    • Ο.Π. Άνω Μουλίων,
    • Ο.Π. Αγίου Θωμά και
    • Ο.Π. Α.Σ. Βιοκαλλιεργητών και Βιολογικής Κτηνοτροφίας Βοριά και
  • Α.Σ. Ελαιοπαραγωγών Δήμου Καντάνου Σελίνου.


Εκπαιδευτικό υλικό - Διαχείριση εδαφικών πόρων
Εκπαιδευτικό υλικό - Κλάδεμα ελαιοδέντρων - Διαχείριση υπολειμμάτων κλαδέματος
Εκπαιδευτικό υλικό Θρέψη και Λίπανση